Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 15:04

-A +A

N. Πελόζι: Πιθανό να υπάρξει νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας

Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 15:04
N. Πελόζι: Πιθανό να υπάρξει νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας
-A +A

Η επικεφαλής των Δημοκρατικών στην αμερικάνικη Βουλή των Αντιπροσώπων Νανσι Πελόζι δήλωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης με συναδέλφους της ότι ένα νέο πακέτο βοήθειας για την οικονομία είναι "πιθανό". 

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με περισσότερους από 180 βουλευτές των Δημοκρατικών, η Πελόζι εκτίμησε ότι το πακέτο ύψους 2.2 τρις δολαρίων δεν αρκεί για να καλύψει τους εργαζόμενους των μικρών επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Hill, ήδη οι αρμόδιες επιτροπές της Βουλής εργάζονται "πάνω σε ένα νέο νομοσχέδιο" το οποίο θα επεκτείνει το "δίχτυ κάλυψης".

"Έχουμε κάνει πολλά άλλα πρέπει να κάνουμε πράξη περισσότερα" είπε η Πελόζι κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κανάλι MSNBC.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hill, στην ίδια τηλεδιάσκεψη μετείχε και η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Τζάνετ Γιελεν η οποία εκτίμησε ότι "ο αριθμός των άνεργων θα ανέβει ακόμα περισσότερο".

Με φόντο τα παραπάνω, ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σουμερ δεν απέκλεισε να υπάρξει ένα ακόμα κίνηση από το Κογκρέσο. "Δεν θα το θεωρούσα απίθανο, κάθε άλλο" είπε την Κυριακή.

Αυτή τη στιγμή το Κογκρέσο έχει παύσει τις εργασίες του μέχρι τις 20 Απριλίου, όμως όπως σημειώνει το δημοσίευμα υπάρχει έντονη πίεση τόσο στους Δημοκρατικούς όσο και τους Ρεπουμπλικάνους να υπάρξει ένα νέο νομοσχέδιο. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα