Μεγάλο πακέτο για το 1,8% της Eurobank

Μεγάλο πακέτο για το 1,8% της Eurobank

Η κινητικότητα και οι εξαιρετικά μεγάλες κινήσεις καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας συνεχίζεται στη Eurobank, με αποκορύφωμα τη συνεδρίαση της Παρασκευής, όπου μέσω μεγάλου πακέτου 66,9 εκατ. μετοχών, άλλαξε χέρια το 1,80% του μετοχικού κεφαλαίου. 

Το πακέτο έγινε στην τιμή των 0,79 ευρώ ανά μετοχή και η συνολική του αξία έφτασε στα 53,1 εκατ. ευρώ, εκτοξεύοντας το τζίρο της συνεδρίασης. Αξίζει να σημειωθεί πως το πακέτο αφύπνισε και τη μετοχή η οποία έως τότε κινούνταν χωρίς στίγμα, ενώ πλέον ενισχύεται σε ποσοστό 2,58% στα 0,8145 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση να επανέρχεται στα 3 δισ. ευρώ.

Συνολικά ο όγκος που έχει διακινηθεί στη μετοχή ξεπερνά τα 73,3 εκατ. τεμάχια, μακράν ο μεγαλύτερος στην αγορά.

Σημειώνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα στη μετοχή της Eurobank, όπου έχει διακινήσει κορυφαίους όγκους και τζίρους, με πολλαπλά πακέτα.

Τη Δευτέρα διακινήθηκαν 14 εκατ. τεμάχια, την Τρίτη 31,3 εκατ. τεμάχια ενώ έγινε και πακέτο για το 0,5% των μετοχών της, την Τετάρτη 24,1 εκατ. τεμάχια, ενώ χθες έγιναν μόλις 7,1 εκατ. τεμάχια. Η μετοχή της Eurobank υποχωρεί σε ποσοστό 13,70% το 2020, χωρίς τη σημερινή συνεδρίαση.