8ος χρόνος, ημέρα 2480η
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Intracom: Βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για την Intrakat

Intracom: Βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για την Intrakat

Η Intracom σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαογοράς, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της εταιρείας στην Intrakat. «Όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά μετοχών, θα προβεί η εταιρεία σε δημοσιοποίησή του», αναφέρει η εταιρεία. Άλμα 8,58% της μετοχής της Intracom στα 1,57ευρώ, ενώ ενδοσυνεδριακά έφτασε στο +11,89%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA) σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1601/30.06.2022 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαογοράς με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ανακοινώνει τα ακόλουθα :

H Εταιρεία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της Εταιρείας στην INTRAKAT, χωρίς να υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα.

Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄ αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίοηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του».