7ος χρόνος, ημέρα 2179η
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Η Intrasoft International και η MR HealthTech σε νέα συνεργασία

Σε συνεργασία με την MR HealthTech, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης υγείας, στοχεύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της MR HealthTech στο κομμάτι των καινοτόμων λύσεων λογισμικού, προχωρά η Intrasoft International. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Intrasoft θα υποστηρίξει την MR HealthTech στον μετασχηματισμό του κεντρικού της συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας με σκοπό την επίτευξη των συνολικών της επιχειρησιακών στόχων. Η MR HealthTech και η Intrasoft θα συνεργαστούν βάσει ενός μοντέλου Agile υλοποίησης, το οποίο επιλέχθηκε με σκοπό την ταχύτερη επίτευξη αποτελεσμάτων και άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές που αναμένεται να προκύπτουν κατά τη διάρκεια του έργου. Στα τέλη του 2018, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση της συνεργασίας, ενώ στις αρχές του 2019 ξεκίνησε η φάση υλοποίησης, μαζί με τα πρώτα παραδοτέα.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International σχολίασε: «Η συνεργασία με την MR HealthTech στην ανάπτυξη εφαρμογών, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και Agile μεθοδολογία, είναι δείγμα της συνεχούς εξέλιξης της Intrasoft και της ικανότητάς της να εξυπηρετεί όλους τους τύπους πελατών, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προσβλέπω στην επιτυχή συνέχιση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας με την πρωτοπόρο MR HealthTech και τους πολύ αξιόλογους ανθρώπους της».

Ο κ. Γεράσιμος Ραυτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της MR HealthTech σχολίασε: «Επενδύουμε διαρκώς στα προϊόντα μας, με στόχο να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας και λειτουργικότητας. Συνεπώς, αναζητούμε συνεργάτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού. Η εμπειρία και η φήμη των ανθρώπων της Intrasoft International είναι εχέγγυα για μια εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρία που μοιράζεται το ίδιο όραμα και αξίες με εμάς».