7ος χρόνος, ημέρα 2179η
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Η Intrasoft ανανεώνει συμβόλαιο υποστήριξης με την Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σε ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας της με την Υπηρεσία Εκδόσεων της Ε.Ε., για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών σε όλους τους χρήστες της, προχώρησε η Intrasoft International. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για τα επόμενα 4 χρόνια, η Intrasoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Υπηρεσία Εκδόσεων σε όλες τις επίσημες γλώσσες της Ε.Ε. στην απάντηση προφορικών και γραπτών αιτημάτων, από απλές ερωτήσεις για την ίδια την Υπηρεσία Εκδόσεων μέχρι εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία συγκεκριμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων νομικής φύσης, κυρίως στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων.

Ενδεικτικό του εύρους των υπηρεσιών που παρείχε ήδη η Intrasoft ήταν ότι, το 2017 ο αριθμός των αιτημάτων σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε. υπερέβη τις 20.000.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International δήλωσε: «Η ανανέωση του συμβολαίου μας με την Υπηρεσία Εκδόσεων στο Λουξεμβούργο υπογραμμίζει την εξαιρετική απόδοση και διαρκή δέσμευση της ομάδας μας στις απαιτήσεις των πελατών μας και προβάλλει τις ξεχωριστές τεχνικές γνώσεις της Intrasoft στο πεδίο των Ευρωπαϊκών Οργάνων».