Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, 13:59

-A +A

Φτιάξτε το δικό σας super market με τη νέα εφαρμογή της Lidl

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, 13:59
Φτιάξτε το δικό σας super market με τη νέα εφαρμογή της Lidl
-A +A

Η νέα εφαρμογή της Lidl για μικρούς και μεγάλους είναι γεγονός και καλεί μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν το δικό τους super market, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι για κινητά και tablets στο οποίο οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους εικονικό κατάστημα Lidl, να αγοράζουν και να πουλάνε προϊόντα με βάση τις ανάγκες και τη ζήτηση των πελατών τους, να προσλαμβάνουν προσωπικό και να αναθέτουν σε κάθε ένα συνεργάτη ξεχωριστά τις δικές του αρμοδιότητες με στόχο πάντα την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος αλλά και την ικανοποίηση των πελατών.

Ξεκινώντας από μια υπαίθρια αγορά και εφόσον πληρούν όλες τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις, οι χρήστες θα μπορούν να εξελίσσουν το κατάστημά τους βελτιώνοντας τις υποδομές του, προσθέτοντας χώρο στάθμευσης για τους πελάτες, μετατρέποντας τα καλάθια αγορών σε καρότσια, επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων τους και φυσικά επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του καταστήματος. Για όλα αυτά, ο κάθε χρήστης θα λαμβάνει ενημερώσεις και συμβουλές από τον Λουκά Λιντλάκη, τον προσωπικό του βοηθό στο παιχνίδι, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα εκεί για να λύσει τις απορίες στις εκάστοτε δυσκολίες του παιχνιδιού.

Προκειμένου οι χρήστες  να κερδίζουν ειδικά κέρματα με τα οποία θα μπορούν να αγοράζουν δομικά υλικά όπως π.χ. πέτρες, ξύλα, γυαλί κτλ. για να χτίσουν το κατάστημα του επόμενου επιπέδου, καλούνται να σκανάρουν συγκεκριμένα προϊόντα από τα καταστήματά μας με τον «Ντετέκτιβ Barcode». Τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί για αυτήν τη διαδικασία και θα ανανεώνονται κατά διαστήματα, αποτελούν αγαπημένα προϊόντα διατροφής, ιδιωτικής ετικέτας και κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους.

«Στόχος της εφαρμογής είναι να προάγουμε τη γνώση μέσα από το παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους από 6 ετών και πάνω, παρουσιάζοντάς τους με έναν διασκεδαστικό τρόπο τις διαδικασίες που βρίσκονται πίσω από κατάστημα Lidl, προάγοντας τη συνετή χρήση των προϊόντων και τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και να τους φέρουμε σε επαφή με υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα, οι συσκευασίες των οποίων μπορούν να ανακυκλωθούν μόλις αυτά καταναλωθούν. Αλλά και για τους μεγάλους μας φίλους, είτε αυτοί είναι γονείς είτε απλώς φανατικοί… gamers επιθυμούμε να βελτιώσουνε την αγοραστική τους εμπειρία μέσα στα καταστήματά μας και να τους επικοινωνήσουμε τον πιο διασκεδαστικό και συνάμα επιμορφωτικό μας χαρακτήρα», αναφέρεται.

Ο Λουκάς Λιντλάκης στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης

Παράλληλα, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης και συγκεκριμένα στο κυλικείο του πάρκου μπορείτε να συναντήσετε τον Λουκά Λιντλάκη.

Στο χώρο θα υπάρχουν tablet που θα δίνουν τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην εφαρμογή και να δημιουργήσετε με τη βοήθεια του Λουκά το δικό σας κατάστημα Lidl δοκιμάζοντας παράλληλα να σκανάρετε όλες τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες που παρουσιάζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή My Lidl Store σε iOS και Android.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα