Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, 10:40

-A +A

MIG: Καμία δεσμευτική προσφορά για τη συμμετοχή στην Attica Group από την Fortress

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, 10:40
MIG: Καμία δεσμευτική προσφορά για τη συμμετοχή στην Attica Group από την Fortress
-A +A

Σε δημοσιεύματα για την εξαγορά της συμμετοχής της στην Attica Group απαντά με νέα της ανακοίνωση η Marfin Investment Group, διαψεύδοντας ότι έχει γίνει αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της συμμετοχής της στην «Attica Α.Ε. Συμμετοχών» (η «Attica») από την «Fortress Investment Group» (η «Fortress») και επαναλαμβάνει ότι θα προβεί σε σχετικές Ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

Για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού η εταιρεία υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της Fortress είναι ομολογιούχοι δανειστές κοινού ομολογιακού δανείου της εταιρείας, το ανεξόφλητο υπόλοιπο του οποίου ανέρχεται σε 142,5 εκατ. ευρώ και το οποίο εξασφαλίζεται με ενέχυρο επί μετοχών, μεταξύ άλλων, της Attica.

Η ανακοίνωση της Attica 

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρονται σε επενδυτικές κινήσεις της «Fortress Investment Group» (η «Fortress»), η «Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Attica») παραπέμπει το επενδυτικό κοινό στην Ανακοίνωση της μετόχου της με ποσοστό (αμέσως και εμμέσως) 89,38% «Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών». Η Attica υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της Fortress είναι ομολογιούχοι δανειστές της εταιρείας, αφενός κοινού ομολογιακού δανείου και αφετέρου ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές, τα οποία εκδόθηκαν το 2014, χωρίς να έχουν εξασκήσει μέχρι σήμερα οποιοδήποτε δικαίωμα μετατροπής.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα