Ρωσία: Αναστέλλονται από 14 Φεβρουαρίου οι πτήσεις τσάρτερ προς Κίνα

Ρωσία: Αναστέλλονται από 14 Φεβρουαρίου οι πτήσεις τσάρτερ προς Κίνα

Η αεροπορική σύνδεση με πτήσεις τσάρτερ μεταξύ Ρωσίας και Κίνας θα ανασταλεί προσωρινά από τις 14 Φεβρουαρίου μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο σχετικό τηλεγράφημα που έστειλε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας (Rosaviatsya) Αλεξάντρ Νεράντκο στις αεροπορικές εταιρείες,

Το τηλεγράφημα, σύμφωνα με το Tass σημειώνει ότι  η διακοπή γίνεται εξαιτίας των κινδύνων μετάδοσης του κορονοϊού και αφορά τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις τσάρτερ προς την Κίνα και από την Κίνα προς την Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι από 1ης Φεβρουαρίου είχαν ανασταλεί ορισμένες τακτικές πτήσεις προς την Κίνα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ενώ έχουν επιτραπεί οι πτήσεις τσάρτερ για να μεταφέρουν Ρώσους πολίτες από την Κίνα.