Τι είναι οι «Blue Days» της Ford;

Τι είναι οι «Blue Days» της Ford;

Μοναδικά προνόμια για όλους τους πελάτες, κατά τη διάρκεια των Ford Blue Days, για τα επιβατικά μοντέλα της Ford, αποκλειστικά στο Επίσημο Δίκτυο της εταιρείας.

Η Ford Motor Ελλάς, κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» που διοργανώνει, προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο Ford της αρεσκείας τους ευκολότερα από ποτέ και με μοναδικά προνόμια.

Τα «Ford Blue Days» προνόμια παρέχονται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα του Επίσημου Δικτύου Ford και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικάνικης μάρκας, όπως είναι για παράδειγμα η κορυφαία ποιότητα, οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας και ο πλούσιος εξοπλισμός.

Κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προνομιακά οφέλη που ισχύουν μεταξύ άλλων για το δημοφιλές Fiesta, το πολυτάλαντο Puma, το διαχρονικό Focus και το Kuga, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο της Ευρώπης.

Επισκεφθείτε τώρα το Επίσημο Δίκτυο Ford και ενημερωθείτε άμεσα για τις μοναδικές «Ford Blue Days»!

# # #

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan, που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κινούνται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Το σχέδιο Ford+ για ανάπτυξη και δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών. Η Ford αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμα, αναγκαία pick-up, SUV, επαγγελματικά van και αυτοκίνητα και πολυτελή οχήματα Lincoln, καθώς και συνδεδεμένες υπηρεσίες. Όλο αυτό επιτελείται μέσω τριών πελατοκεντρικών επιχειρηματικών μονάδων: την Ford Blue, η οποία ασχολείται με εμβληματικά βενζινοκίνητα και υβριδικά οχήματα, την Ford Model e, που επινοεί πρωτοποριακά ηλεκτρικά οχήματα μαζί με ενσωματωμένο λογισμικό που καθορίζει εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες για όλους τους πελάτες και την Ford Pro, που βοηθά τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων να μετασχηματίσουν και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους με οχήματα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Επιπλέον, η Ford επιδιώκει λύσεις κινητικότητας μέσω του Ford Next, και παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Η Ford απασχολεί περίπου 174.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο corporate.ford.com.

Η Ford, μια παγκόσμια αμερικανική μάρκα άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ευρώπη για περισσότερα από 100 χρόνια, έχει δεσμευτεί στην ελευθερία μετακίνησης που συμβαδίζει με τη φροντίδα του πλανήτη και των κατοίκων του. Το σχέδιο Ford+, με τις επιχειρηματικές μονάδες Model e, Ford Pro και Ford Blue, επιταχύνει τον ευρωπαϊκό μετασχηματισμό της εταιρείας προς ένα πλήρως ηλεκτρικό και ουδέτερο από άνθρακα μέλλον έως το 2035. Η εταιρεία προχωρά μπροστά με τολμηρά, νέα EV, το καθένα σχεδιασμένο με γνώμονα τους Ευρωπαίους οδηγούς, και καινοτομεί με υπηρεσίες που βοηθούν τους ανθρώπους να συνδέονται, τις κοινότητες να αναπτύσσονται και τις επιχειρήσεις να ευημερούν. Μαζί με την πώληση και συντήρηση οχημάτων Ford σε 50 μεμονωμένες ευρωπαϊκές αγορές, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίσης την Ford Motor Credit Company, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Ford και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (οκτώ πλήρους κυριότητας και έξι μη συγχωνευμένες κοινοπραξίες) με τέσσερα κέντρα με έδρα την Κολωνία της Γερμανίας, τη Βαλένθια της Ισπανίας και την κοινοπραξία μας στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και στο Κοτζαέλι της Τουρκίας. Η Ford απασχολεί περίπου 34.000 άτομα στις πλήρως ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και στις συγχωνευμένες κοινοπραξίες και περίπου 57.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της και τη Ford Credit είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο corporate.ford.com.