Ζούμε ημέρες εκτροπής

Ζούμε ημέρες εκτροπής

Του Σάκη Μουμτζή

«Το κράτος δικαίου είναι το κράτος στο οποίο η κρατική εξουσία οριοθετείται στη δράση της με νομικές εγγυήσεις, συνταγματικής περιωπής, τώρα δε και με εγγυήσεις διεθνούς περιωπής, οι οποίες υπερισχύουν της εθνικής νομοθεσίας και αυτού του ίδιου του εθνικού Συντάγματος. Το κράτος δικαίου εγγυάται και διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλες τις συναφείς θεσμικές εγγυήσεις που αποτελούν προϋπόθεση και για τη λειτουργία της Δημοκρατίας.» [1]

Όλα αυτά παραβιάζονται αυτές τις ημέρες από έναν παρακρατικό μηχανισμό που λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Ρασπούτιν, με σκοπό την ηθική και πολιτική εξόντωση των βασικών αντιπάλων του συγκροτήματος εξουσίας που μας κυβερνά. Δηλαδή, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Δεξιάς συνιστώσας.

Όλα όσα ζούμε σήμερα είχαν προαναγγελθεί μήνες πριν. Η προεκλογική περίοδος θα έπρεπε να ξεκινήσει, τουλάχιστον, με τον Αδωνι Γεωργιάδη στην φυλακή. Ξεκάθαρο το σχέδιο. Ηταν το τελευταίο καταφύγιο των συνωμοτών για να αποτρέψουν την συντριβή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις εκλογές. Οσο περνούσε ο καιρός και το σενάριο δεν τους έβγαινε, τόσο η σπείρα κατέλυε το κράτος δικαίου. Τόσο καταρράκωνε τους θεσμούς και τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας.

Ετσι οι εντεταλμένοι, με την προάσπιση του νόμου, δικαστικοί λειτουργοί,

1.Kατέστησαν παρανόμως προστατευόμενο μάρτυρα, πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη.

2.Πώς γνώριζε η επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στις 11 Νοεμβρίου 2018 τι θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου;

3.Πώς ήξερε ο σεσημασμένος τραμπούκος-υπουργός το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα;

Ερωτήματα στα οποία, σε μια ευνομούμενη πολιτεία της Κεντρικής Αφρικής, θα εδίδοντο απαντήσεις από τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Στην Ελλάδα του Ρασπούτιν και της συμμορίας του επικρατεί σιωπή. Ακόμα και οι ίδιοι οι δικαστές έχουν μείνει άφωνοι με τα όσα κακουργήματα διαπράττονται στον χώρο τους από επίορκους συναδέλφους τους. Από συναδέλφους τους που εκτελούν ενσυνειδήτως τα καθήκοντα που τους ανέθεσε το σύστημα Ρασπούτιν.

Μάλιστα, ο «προστατευόμενος» μάρτυς σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, χθες το απόγευμα, αποκάλυψε το σχέδιο των συνωμοτών. Στόχος ήταν η σπίλωση του Α.Σαμαρά, του πρωθυπουργού που ανέταξε την Ελληνική οικονομία, του Α.Γεωργιάδη, του πολιτικού που καθημερινά ξεφτιλίζει τους Συριζαίους συνομιλητές του και του Γ.Στουρνάρα. ( Προφανώς η συμμορία δεν θέλει ο Γ.Στουρνάρας να βρίσκεται επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος στην προεκλογική περίοδο).

Τελικά τόσο πολύ φοβούνται την λαϊκή ετυμηγορία; Αυτοί οι επαγγελματίες «δημοκράτες», γιατί τρέμουν την βούληση των πολιτών; Το παιχνίδι στις φιλελεύθερες δημοκρατίες είναι, σε τελική ανάλυση, η απρόσκοπτη εναλλαγή των κομμάτων στην διακυβέρνηση τους. Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν υπάρχουν καθεστώτα. Αυτήν την βασική αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος την αρνούνται οι μαρξιστές που μας κυβερνούν, γιατί δεν πιστεύουν στο συγκεκριμένο πολίτευμα.

Διακατέχονται από την αντίληψη πως άπαξ και ανήλθαν στην εξουσία δεν πρόκειται να την παραδώσουν ποτέ. Και έχουν και την Ιστορία με το μέρος τους. Ποτέ η Αριστερά, σε κανένα μέρος του πλανήτη δεν εγκατέλειψε ομαλά την εξουσία. Αυτό ας το γνωρίζουν κάποιοι καλοπροαίρετοι αιθεροβάμωνες και ας προετοίμαζονται για τα χειρότερα.

Τα όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες είναι το πρελούδιο των όσων θα επακολουθήσουν. Ας το κατανοήσουν οι πολίτες του δημοκρατικού τόξου πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική εκτροπή. Η γνωστή συμμορία που μας κυβερνά έχει θέσει εν αμφιβόλω τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης.

Ας τα προασπίσουμε!

[1] Ε.Βενιζέλος, «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας», Εκδ. Πατάκη 2018, σελ. 324