Ο «μεγαλόσταυρος» του Πούτιν

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το καθεστώς Πούτιν χρησιμοποιεί ό,τι μέσο έχει στη διάθεση του για να συνθλίψει την Ουκρανία και να γονατίσει τη Δύση που του όρθωσε ξαφνικά ανάστημα.

Μνημεία της ανελέητης βαρβαρότητας του, οι ομαδικοί τάφοι που ανακαλύπτονται και θα στοιχειοθετήσουν, όχι  πολύ αργά ελπίζουμε, το νέο «ολοκαύτωμα» και τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε ο ρωσικός στρατός.

Εξίσου ανελέητοι είναι ο Βλ. Πούτιν και οι επιτελείς τύπου, Ζαχάροβα τους «συμμάχους» τους.

Τους υποχρεώνουν  να καλύπτουν τις θηριωδίες τους, να δικαιολογούν φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να αναπαράγουν καρμπόν την προπαγάνδα της Μόσχας.

Με τέτοιο ωμό και απροκάλυπτο τρόπο που προκαλεί απορία, αν η στάση τους οφείλεται σε θαυμασμό, υποχρέωση ή φόβο. ΄Η κάποιο συνδυασμό όλων αυτών.

Εάν επρόκειτο για θαυμασμό κανονικά θα έπρεπε να έχει εξαντληθεί, όταν η ισχύς του καθεστώτος μετατράπηκε σε πολεμική κτηνωδία.

Η υποχρέωση αλλά και ο φόβος λειτουργούν αλλιώς.

Ιδίως αν υπάρχει υποχρέωση μετά φόβου, κάποιος πολύ εύκολα υποχρεώνεται στην υποταγή.

Απόλυτη υποταγή, μαρτυράει η στάση των εγχώριων απολογητών που γίνονται υμνητές με τα πληκτρολόγια τους.

 Μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τι σερβίρει η προπαγάνδα του Κρεμλίνου, στο ρωσικό λαό και στους ιμάντες της ανά τον κόσμο.

Προσφέρεται φρεσκο- σερβιρισμένη το πρωί και στα περίπτερα. Σε άπταιστα ελληνικά και εξαιρετικό συντακτικό.

 Στη Χαλυβουργία του Αζοφστάλ είναι ταμπουρωμένοι οι νεοναζιστές του τάγματος Αζόφ και οι εκατοντάδες ξένοι στρατιωτικοί και / ή μισθοφόροι οι οποίοι δεν θέλουν την εκκένωση ούτε των αμάχων ούτε των δεκάδων ετοιμοθάνατων συντρόφων τους που παραμένουν κυριολεκτικά θαμμένοι στα έγκατα της γης.  Θέλουν να αποφύγουν τη σύλληψή τους και την επακόλουθη παραπομπή τους, σε δίκη για τις θηριωδίες που κατηγορούνται ότι έχουν διαπράξει σε βάρος των αμάχων της Μαριούπολης. 

Δεν αξίζει αυτό το «ρεπορτάζ» ένα Πούλιντζερ ή έναν «μεγαλόσταυρο» του Πούτιν;

Είναι δημοσιογραφική τεκμηριωμένο ότι οι «νεοναζιστές»  και οι «ξένοι μισθοφόροι» δεν αφήνουν τους αθώους άμαχους να βγουν από τα μπούνκερ ενώ εκεί γύρω τους περιμένουν οι «αδελφές του ελέους», οι Τσετσένοι μαχητές του Καντίροφ για να τους παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια και συνδρομή.  

Οι ανφαν γκατέ των Πουτινίστας στην Ελλάδα εύχονται και προσεύχονται οι …ασταμάτητοι μισθοφόρους του Πούτιν να τελειώσουν σύντομα το έργο τους στην Ουκρανία, για να σταματήσει ο δικός τους, εξευτελισμός.

Σκυλιάζουν με τον Ζελένσκι επειδή τους ξεφλουδίζει σαν τα φύλλα του κρεμμυδιού, φτάνοντας στον πυρήνα της υποκρισίας τους. Πετώντας στον κάλαθο τα δημοσιογραφικά σεντόνια για τους λαούς, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, τα Πολυτεχνεία και τις χούντες, τις ηρωικές αντιστάσεις, τους Τσε και πίτουρα.