Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 21:09

-A +A

?Με την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού κερδίσαμε το αύριο της χώρας

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 21:09
?Με την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού κερδίσαμε το αύριο της χώρας
-A +A

Του Άδωνι Γεωργιάδη

Η στιγμή που περιμέναμε, επιτέλους, έφτασε. Ο ελληνικός λαός με σιγουριά και αυτοπεποίθηση έδωσε ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία να πάει τη χώρα μπροστά. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας για την αναγέννηση της Ελλάδας.

Η ευθύνη που του αναλογεί είναι μεγάλη. Είναι όμως και ευθύνη όλων μας. Και όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, τον λαϊκισμό και το τοξικό κλίμα που δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή του τόπου. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, ούτε για χαλάρωση. Είναι ώρα για να σηκώσουμε τα μανίκια ψηλά, να εργαστούμε σκληρά και να προχωρήσουμε στις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη ο τόπος. Με σχέδιο, τόλμη και ταχύτητα. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο. Θέλουν να δουν άμεσα πράξεις και έργα. Θέλουν οι μέρες που έρχονται να είναι καλύτερες από αυτές που φεύγουν.

Όταν τα παιδιά μας επιστρέψουν από το εξωτερικό, οι νέοι βρουν εργασία, οι επιχειρηματίες ανασάνουν και οι συνταξιούχοι αισθανθούν και πάλι ασφαλείς, τότε ναι, θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Γιατί θα μπορούμε να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να τους πούμε ότι η ψήφος τους μας έδωσε τη δύναμη να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και την Ελλάδα. Με τη ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού κερδίσαμε το αύριο της χώρας. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα