Εγέρθητου και εμβολιάσου!

Τι θα έκαναν οι αντιεμβολιαστές- πατριώτες με τις ελληνικές σημαίες που μαζεύτηκαν προχθές στο Σύνταγμα αν ένας ανώτατος στρατιωτικός με παραλλαγή στεκόταν μπροστά τους και τους έλεγε «έχουμε πόλεμο. Θα κάνετε το εμβόλιο». Θα τον αγνοούσαν και θα συνέχιζαν να διεκδικούν βλακωδώς για την πατρίδα και το Χριστό, αυτό που κανένας Χριστός και καμιά πατρίδα δεν θέλει: το χαμό συνανθρώπων και συμπατριωτών;

Οι εγχώριοι αντιεμβολιαστές έβαλαν το εθνόσημο φάτσα κάρτα στον πρωτογονισμό τους και μετέτρεψαν το εθνικό σύμβολο σε λάβαρο εξουδετέρωσης «συνελλήνων» όπως θα έλεγε ένας απ΄ αυτούς τους πολιτικούς που έχει στήσει ψηφοθηρικές ξόβεργες και προσεύχεται στις μονές του Αγίου Όρους μην του πεθάνουν οι περισσότεροι μέχρι τις εκλογές.

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε στρατηγικό λάθος στην επιλογή του επικεφαλής της εκστρατείας εμβολιασμών. Εφόσον ο βασικός κορμός των συνειδητών αντιεμβολιαστών  κινείται στο φάσμα της ψεκασμένης δεξιάς και εθνολαϊκιστικής δεξιάς όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, η κ. Θεοδωρίδου και ο κ. Θεμιστοκλέους πρέπει να αποσυρθούν στα μετόπισθεν.

Δεν χρειαζόμαστε επιστήμονες  να τους πείσουν. Θέλουν μια αγριοφωνάρα να τους διατάξει: Εγέρθητου και εμβολιάσου.  

Συνταγή με ναύαρχο, τον Henrique Gouveia e Melo επικεφαλής της εμβολιαστικής  εθνικής εκστρατείας ακολουθεί η Πορτογαλία. Ο 60χρονος πρώην επικεφαλής υποβρυχίου του πολεμικού ναυτικού επελέγη από τον πρωθυπουργό Κόστα. Αυτός τρέχει πάνω κάτω στη χώρα φορώντας τη στολή παραλλαγής και δηλώνοντας: «Φοράω τη στρατιωτική μου στολή γιατί πρόκειται για μάχη που δεν πρέπει να χάσουμε». 

Η Πορτογαλία των 10.000.000 με τις 850 ΜΕΘ για Covid που θρήνησε μέσα σε ένα μήνα, - τον περασμένο Ιανουάριο - 5.576 ανθρώπους το Φεβρουάριο είχε μόνο 70.000 πλήρως εμβολιασμένους. Την περασμένη εβδομάδα εμβολίασε το ένα δέκατο του πληθυσμού της!

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο μέσα σε μια εβδομάδα και αυτό αποδίδεται και στο μήνυμα εθνικού κινδύνου που εκπέμπει ο ναύαρχος με τη στολή παραλλαγής. Με την Πορτογαλία έχουμε πλέον πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό νεκρών αλλά  ο εμβολιασμός στη χώρα τρέχει με…στρατιωτική πειθαρχία και ο πλήρης εμβολιασμός έχει ανέβει στο 41% όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 39%.