«Δεν σε αγγίζω μα σε φτάνω»

«Δεν σε αγγίζω μα σε φτάνω»

Ο Μανώλης Φάμελλος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Στάθης Δρογώσης τραγουδοποιοί, φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα,  δεν έχουν να φοβηθούν πολλά μέσα στο μάλλον άβολο κλίμα της πανδημίας. Ετοιμάζονται για μια μεγάλη εμφάνιση, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. Τίτλος της παράστασης,  «Δεν σε αγγίζω μα σε φτάνω».

Aσκούνται εδώ και χρόνια στην πράξη της αφαίρεσης επί σκηνής, εφαρμόζοντας με επιτυχία πολλά απαιτητικά πρωτόκολλα αισθητικής αποστασιοποίησης. Τα τραγούδια τους σχηματίζουν την αλυσίδα, τη σεναριακή βάση αυτής της παράστασης. Και όμως τα ίδια αυτά τραγούδια, μέσα στου χρόνου το κενό, μοιάζουν να ακούγονται για πρώτη φορά κι ας έχουν ζήσει και μοιραστεί τόσες φορές στο παρελθόν...

Στην πράξη βέβαια τα πράγματα είναι απλά: Ο Μανώλης παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό. Ο Στάθης παίζει πιάνο, ακορντεόν και σκάκι.

Η Ανδριάνα παίζει κιθάρα και αναρωτιέται για την φύση του ανθρώπου και των πραγμάτων. Επίσης βέβαια τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας) άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά, μπαίνοντας ο ένας μέσα στην σκιά του άλλου με το θράσος της συνάφειας.

Ο αγώνας αμφίρροπος αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δηλαδή η μουσική...

Συμμετέχει πολυμελής ορχήστρα φάντασμα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Διάζωμα Α & Δ: 12€

Διαζώματα Β, Γ1, Γ2, Δ & τραπέζια: 10€

Η Ανδριάνα  Μπάμπαλη έχει και δύο καινούργια τραγούδια, η ιστορία των οποίων μοιάζει με  παραμύθι: Μια φορά κι ένα καιρό στον πλανήτη γη εμφανίστηκε ένας φονικός ιός, οι άνθρωποι κλειδώθηκαν μέσα, το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ έγινε εθνική οδηγία και όλων των ειδών οι συνήθειες της καθημερινότητας άλλαξαν. Μαζί με αυτές άλλαξαν και οι προτεραιότητες της ζωής, εκτιμήθηκαν τα καθημερινά πράγματα και εφευρέθηκε μιας άλλης μορφής επικοινωνία.

Δύο μήνες μετά, δειλά δειλά σε έναν ηλιόλουστο τόπο της γης που λεγόταν Ελλάδα, άρχισαν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για επαναφορά με άλλη οπτική, στην ζωή που ξέραμε.

Έτσι ένα πρωί εν μέσω ημιπεριορισμού  η Ανδριάνα Μπάμπαλη ένας φίλος εθελοντής και δύο συνεργάτες από τη δισκογραφική αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός home video clip για να ξορκίσουν το κακό και για να φωτίσουν την θλίψη με ένα χαρούμενο αισιόδοξο τραγούδι από την υπέροχη Ανδριάνα.

O ένας πήρε τον ρόλο του σκηνοθέτη, ο φίλος εθελοντής έγινε εξαιρετικός art director, ο τρίτος πήρε τον ρόλο βοηθού γενικών καθηκόντων και η Ανδριάνα φρόντισε το maquillage, τη γκαρνταρόμπα της και τα αξεσουάρ της.

Όλοι άνοιξαν τα μπαούλα των γιαγιάδων και έλαμψαν τα vintage και ethnic αντικείμενα.

Παρίσι – Αγία Παρασκευή ένας L’ amour δρόμος.

Τα τραγούδια ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ και L’ AMOUR κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την MINOS EMI/UNIVERSAL.