Ερσάν Σανέρ: Κάνει λόγo για συνωμοσία και προιόν μοντάζ σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του

Ερσάν Σανέρ: Κάνει λόγo για συνωμοσία και προιόν μοντάζ σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του

«Πάντα θεωρούσα καθήκον μου να προστατεύσω τη γαλήνη, την ενότητα και την αλληλεγγύη της οικογένειάς μου, του κόμματός μας, των ανθρώπων μας και των συμφερόντων τους», δήλωσε ο αποκαλούμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ.

Ο κος Σανέρ ανέφερε ότι σε αυτό το πλαίσιο και ακούγοντας τη βάση του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, αλλά και για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες, συνεχίζοντας τις καλές σχέσεις με την Τουρκία, έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΕΕ στο εκλογικό συνέδριο, που πραγματοποιείται στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, προσθέτει, καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο 10ημερο πριν τις εσωκομματικές εκλογές, εστάλη ένα βίντεο - προϊόν μοντάζ, από κινητό που αγοράστηκε από τη «νότια Κύπρο». Μετά το μεσημέρι σήμερα, σημείωσε, το βίντεο αυτό άρχισε να ανεβαίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοκλήσης στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και μια ημίγυμνη γυναίκα, ο κος Σανέρ, είπε ότι είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν, αλλά ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι θα έφταναν σε τόσο χαμηλό επίπεδο για να φτάσουν σε ένα αξίωμα, βλάπτοντας την οικογένεια ενός ατόμου, το οικογενειακό του περιβάλλον και το κόμμα του.

«Αφήνω στην κρίση του λαού μας και των μελών του κόμματός μας το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, όταν αποκτήσουν αυτό το αξίωμα. Έγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δυσφήμησης με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι προϊόν επεξεργασίας με τη μέγιστη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι με πολιτικό αγώνα, αλλά με ανοίκειες επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό», είπε.

Υπάρχουν μάλιστα ενδείξεις, προσθέτει, ότι υπάρχει συνεργασία με τον υπόκοσμο. «Το θέμα δεν είμαι μόνο εγώ. Επίθεση δεχθήκαμε εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και οι πολιτικοί θεσμοί μας. Γι αυτό συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους νομικούς μας συμβούλους και τους συναγωνιστές μου», κατέληξε.