Προς παραίτηση ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους μετά από διαρροή ροζ βίντεο

Προς παραίτηση ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους μετά από διαρροή ροζ βίντεο

Σε παιρήτηση φαίνεται πως οδηγείται ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους και πρόεδρος του ΚΕΕ Ερσάν Σανέρ, έπειτα από την διαρροή ροζ βίντεο, που διαδίδεται από χθες το βράδυ με αποστολή μηνυμάτων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το εν λόγω βίντεο δεν έχει ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του. Κυκλοφόρησε όμως πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, δημοσίευμα της  Χαμπέρ Κίπρις αναφέρει πως ο Σανέρ θα παραιτηθεί άμεσα, σήμερα, από όλα τα καθήκοντά του και ταυτόχρονα θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος. Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν οι φήμες πως θα ορισθεί «πληρεξούσιος πρωθυπουργός» στην θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου «υπουργός γεωργίας» είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, «υπουργός υγείας».

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί χθες το βράδυ σε thread στο τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς στα κατεχόμενα και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον Υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.