Δυάδα από το Κόνφερενς Λιγκ
shutterstock
shutterstock

Δυάδα από το Κόνφερενς Λιγκ

Η Μαλίσεβα διέλυσε 5-0 τη Βλάζνια χθες και επιβεβαίωσε το Over του 1,81. Η Ουνιβερσιδάδ Κραϊόβα, όμως, δεν είχε κέφια και επιβλήθηκε μόνο 1-0 της Μαξλάιν Βίτεμπσκ. Είχαμε ποντάρει και εδώ να μπουν από τρία γκολ και πάνω. Από εκεί και πέρα δύο είναι οι προτάσεις μας και για σήμερα. Προέρχονται αμφότερες από τους επαναληπτικούς αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ – ΕΟΥΡΟΠΑ

Επαναληπτικός αγώνας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Στον πρώτο η Σκεντίγια (Σκόπια) έκανε επίδειξη δύναμης, αφού διέλυσε 5-0 την αδύναμη Εουρόπα μέσα στο Γιβραλτάρ. Δεν τίθεται θέμα ασφαλώς για το ποια εκ των δύο θα δώσει το παρών στον επόμενο γύρο. Λογικά θα πάει εκεί ντουμπλάροντας τις νίκες της απόψε, αλλά το 1,25 στον «1» δεν έχει καμία αξία. Θα πάμε στο Over. Η γηπεδούχος έχει 7/9 ανεξαρτήτως έδρας. Επίσης, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της. Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της, μετράει 2/2 Over μέσα – έξω, ενώ το έφερε και στις δύο από τις τελευταίες τρεις εξορμήσεις της.

ΒΙΡΤΟΥΣ – ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ

Επαναληπτικό ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 3-1 η Ντίλα Γκόρι (Γεωργία). Είναι το απόλυτο φαβορί και απόψε με το «2» να πληρώνει κάτω από το ψυχολογικό όριο του 1,50. Την περασμένη Πέμπτη ποντάραμε το Over και δικαιωθήκαμε. Θα το επαναλάβουμε. Η Βίρτους (Σαν Μαρίνο) μετράει πέντε συνεχόμενα ανεξαρτήτως έδρας (ήταν όλα και G/G). Επίσης, σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα στα 4/6 ματς της. Η Ντίλα Γκόρι από την πλευρά της, έχει 5/7 μέσα – έξω. Η φιλοξενούμενη πάντως μπορεί να το φέρει και μόνη της.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

21.00 966 ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ – ΕΟΥΡΟΠΑ OVER 1,57

22.00 971 ΒΙΡΤΟΥΣ – ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ OVER 1,72