Πέρασε την Τρίτη η δυάδα της στήλης από τη Σουηδία και την Ολλανδία.
Bet Builder για τον τελικό του Europa Conference League
Shutterstock
Shutterstock

Bet Builder για τον τελικό του Europa Conference League

Πέρασε την Τρίτη η δυάδα της στήλης από τη Σουηδία και την Ολλανδία.

Στο ταμείο οδήγησε την Τρίτη η δυάδα της στήλης με τα 2 Over από τη Σουηδία και την Ολλανδία, στα παιχνίδια Μάλμε-Έλφσμποργκ με απόδοση 1,52 και Μπρέντα-Εξέλσιορ με 1,50!

Σήμερα όλα τα λεφτά θα πέσουν στον τελικό του Europa Conference League, το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

Ένα μικρό προβάδισμα στην ιταλική ομάδα δίνουν οι αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός όμως έχει αποδείξει στην πορεία του έως τον τελικό ότι μπορεί να τα καταφέρει και με πιο δυνατές ομάδες και σε πιο δύσκολες αποστολές.

Βέβαια, θα υπάρχει το άγχος της πρώτης συμμετοχής σε ευρωπαϊκό τελικό το οποίο θα φύγει αν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Φιορεντίνα. Πετυχαίνει αλλά δέχεται και γκολ στα περισσότερα παιχνίδια της.

Ποντάρουμε επομένως στη διπλή ευκαιρία 1Χ του Ολυμπιακού και στο Goal/Goal. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτουμε και το σκορ 1-1. Στο Bet Builder που ετοιμάσαμε για τον αποψινό τελικό βάλαμε και τα Over 7,5 κόρνερ. Και οι 2 φιναλίστ κερδίζουν κόρνερ και ο τελικός λογικά θα έχει περισσότερα από 7. Με αυτό το Bet Builder ανεβάζουμε την απόδοση στο 3,60!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

100 (22:00) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ     1Χ & GOAL/GOAL & OVER 7,5 ΚΟΡΝΕΡ        3,60