«Πυρά» Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Για τον Τσίπρα μιλά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Κασσελάκης ούτε εγώ
Eurokinissi
Eurokinissi

«Πυρά» Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Για τον Τσίπρα μιλά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Κασσελάκης ούτε εγώ

Αντιδράσεις εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η νέα συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη την Τρίτη και κυρίως τα όσα είπε για τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

«Δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ως πρώην πρωθυπουργός. Είναι σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι θέσεις του είναι σε ένα πιο διεθνές επίπεδο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά για τη σχέση του με τον Α. Τσίπρα. «Μου έχει πει ότι δεν θα διεκδικήσει κάτι στην κεντροαριστερά. Επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάκαμψη όλου το κεντροαριαστερού χώρου της Ευρώπης. Ο ίδιος μου έχει πει ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για τον Τσίπρα μιλά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Κασσελάκης ούτε εγώ» ανάφερε ο Χρήστος Σπίρτζης αργά το βράδυ της Τρίτης στο Kontra ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και τη δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι δεν θα κάνει υπουργό στην κυβέρνησή του τον Αλέξη Τσίπρα.

«Για να ορίσει κάποιος υπουργούς πρέπει να είναι πρωθυπουργός, άρα η αμετροέπεια πρέπει να έχει γραμμή» είπε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας για τη γραμμή που ξεπέρασε να μιλά ένας εν ενεργεία πρόεδρος εξ ονόματος ενός πρώην πρωθυπουργού.