ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα

Οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υπό τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη, το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες «κοινός τόπος των τοποθετήσεων στην Κ.Ο. ήταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, που ηττήθηκε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση είναι εδώ, ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος και οι βουλευτές συνδιαμόρφωσαν έναν οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο με παρεμβάσεις στη Βουλή και την κοινωνία. Θα επικεντρωθεί στα θέματα της υγείας, του αυξημένου κόστους διαβίωσης, τα αγροτικά και την αποκατάσταση των πληγεισών από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες περιοχών

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει δέσμη προτάσεων, με πολιτικές δράσεις, καθώς σημασία για το ΠΑΣΟΚ έχει η ανάδειξη της αποτυχίας της κυβέρνησης και της αδυναμίας της να δώσει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας, εκτίμησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, έγινε γνωστό πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συζήτηση με τους βουλευτές.

Διαβάστε Περισσότερα