Σπ. Ραπανάκης: Δεχτήκαμε πολιτική δολοφονία χαρακτήρων από στελέχη που στήριξαν τον Κασσελάκη

Σπ. Ραπανάκης: Δεχτήκαμε πολιτική δολοφονία χαρακτήρων από στελέχη που στήριξαν τον Κασσελάκη

«Η Αυγή και το Κόκκινο δέχτηκε  συκοφάντηση και τρομοκράτηση, πολιτική δολοφονία χαρακτήρων, από στελέχη που στηρίζουν τη νέα ηγεσία» κατήγγειλε ο πρώην διευθυντής της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης ο οποίος υπέβαλε χθες την παραίτησή του μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στο «Ελλάδα24» ο παραιτηθείς διευθυντής της Αυγής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη».

Ο απερχόμενος πλέον διευθυντής στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου για πρόεδρο, ενώ υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει άγρια διαδικτυακή «κόντρα» ανάμεσα στον Σπύρο Ραπανάκη και τον Παύλο Πολάκη με αφορμή τα σχόλια του δεύτερου για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, ο πρώην υφυπουργός Υγείας, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κάνει λόγο για όρους «life style» και «καλλιστεία», καθώς και το ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα (Κέντρο ή Αριστερά;) δεν πρόκειται να τον ανατάξουν», αφήνοντας αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή», κάνοντας λόγο για σεξισμό.  «Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη μέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριές», είχε πει.