Οι τόνοι λάσπης που θα απαντηθούν
Eurokinissi
Eurokinissi

Οι τόνοι λάσπης που θα απαντηθούν

Φαίνεται ότι ο νέος Σύριζα Κασσελάκη δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό σε σχέση τον παλαιό Σύριζα Τσίπρα. Η τοξικότητα και η λασπολογία των τελευταίων ημερών έχει ξεπεράσει κάθε όριο μετά και την επίθεση της βουλευτού Επικρατείας Έλενας Ακρίτα κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Μέσω μιας ανάρτησής της στα ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύριζα, δια χειρός Έλενας Ακρίτα, έβαλε μέσα στο μίξερ της τοξικότητας όλες τις συσσωρευμένες λάσπες που είχαν χρησιμοποιηθεί όλα τα περασμένα χρόνια και τις πετάει στον ανεμιστήρα, με σκοπό να δυσφημίσει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι ως γυναίκα επιχειρηματία και να την απαξιώσει ως σύζυγο του πρωθυπουργού.

Ωστόσο, η βουλευτής του Σύριζα λόγω του τοξικού της μένους, δεν έχει αντιληφθεί ότι όλα όσα υποστηρίζει και καταγγέλλει πρέπει να τα αποδείξει στις δικαστικές αίθουσες. Ο καταγγέλλων πρέπει να αποδείξει το αληθές των κατηγοριών της. Δεν είναι ο καταγγελλόμενος αυτός που θα πρέπει να επιχειρηματολογήσει. Απλά η καταγγελλόμενη σήμερα Μαρέβα Γκραμπόφσκι, απάντησε ότι θα κινηθεί νομικά για τις συκοφαντικές και ψευδείς αναρτήσεις.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί ήδη πολλές φορές με βάναυσο τρόπο από στελέχη και βουλευτές του Σύριζα. Έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, μέσω ψευδών και ανυπόστατων καταγγελιών.

Θα κληθεί λοιπόν η βουλευτής του Σύριζα στα δικαστήρια να υπερασπιστεί τους τόνους λάσπης που έριξε κατά της συζύγου του πρωθυπουργού.

Θα πρέπει να αποδείξει το «παράνομο» ιδιοκτησιακό καθεστώς της οικίας Βολταίρου, που είχε γίνει για πολλά χρόνια σημαία του Σύριζα.

Θα πρέπει να αποδείξει την παράνομη «σκούφια» των «40» ακινήτων της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Θα πρέπει να αποδείξει τις «περίεργες μπίζνες» με μεγάλες εταιρείες.

Θα πρέπει να αποδείξει τις «χαριστικές» αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των «στολών-εκτρωμάτων» των ταξιθετριών στην Λυρική Σκηνή.

Θα πρέπει να εμφανίσει και να αποδείξει το πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι».

Θα πρέπει να αποδείξει την ύπαρξη και το περιεχόμενο των sms και των τηλεφωνημάτων σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Θα πρέπει να αποδείξει ότι η Μαρέβα Γκραμπόφκσι παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Έσχες, και ότι κάνει παράνομες και ύποπτες πράξεις.

Διότι διαφορετικά όλα τα ανωτέρω θα αποτελούν κατασυκοφάντηση και μόνο.

Οπότε μόλις καταλαγιάσει η υπερδιέγερση που προκάλεσε η Έλενα Ακρίτα στο ακροατήριο του Σύριζα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι και μόλις καθαρίσει το τοπίο από την τοξική λάσπη, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. Και εκεί σύμφωνα με τη βουλευτή του Σύριζα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θα κληθεί να «αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι». Αλλά μάλλον θα συμβεί το αντίθετο. Θα πρέπει το πρωτοκλασάτο στέλεχος του Σύριζα, να υπερασπιστεί τους τόνους λάσπης και τοξικότητας που εξαπέλυσε κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού.

ΥΓ.: Η επίθεση της βουλευτού Επικρατείας του Σύριζα που ανήκε στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα και τώρα ανήκει στον κύκλο του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τόσο οξεία και τοξική που ακόμα και ιστορικά στελέχη του Σύριζα τη χαρακτήρισαν σαν μια εκδήλωση μισογυνισμού, που ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική αντιπαράθεση και την πολιτική ζωή του τόπου.