Διαδικτυακός καυγάς Πολάκη - Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα
Collage Eurokinissi
Collage Eurokinissi

Διαδικτυακός καυγάς Πολάκη - Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα

Νέα κόντρα ξέσπασε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Καρανίκα με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη τη Δευτέρα που προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού και της συζύγού του καθώς θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Αρχικά, ο Καρανίκας σε ανάρτησή του, χωρίς να την κατονομάζει, άφησε αιχμές κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έκανε λόγο για «μισογυνισμό μιας γυναίκας», προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού», ενώ κατέληξε γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Αντίθετα, ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της κ. Ακρίτα, σημειώνοντας πως είναι διαθέσιμος να παραστεί ως «μάρτυρας υπεράσπισης» της Έλενας Ακρίτα στο δικαστήριο.

Η κόντρα κάτω από την ανάρτηση

Στην ανάρτηση Καρανίκα κατά της Ακρίτα  απάντησε ο Παύλος Πολάκης, γράφοντας σε σχόλιό του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε παραθέτοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη - που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα - αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την τοποθέτηση αυτή του Νίκου Καρανίκα, ο κ. Πολάκης απάντησε εκ νέου γράφοντας «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρεβα Μητσοτακη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τοτε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Τον διάλογο έκλεισε ο Νίκος Καρανίκας γράφοντας προς τον Παύλο Πολάκη «όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιοτητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιοτητα. Τα σπίτια της Μαρεβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».