ΝΔ: Μια δράκα συνδικαλιστών αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της

ΝΔ: Μια δράκα συνδικαλιστών αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της

Επίθεση κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ εξαπέλυσε η ΝΔ, κάνοντας λόγο για μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της, καθώς και για κομματικούς γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ και Καλφαγιάννηδες οι οποίοι δεν θα έχουν θέση στη νέα ακομμάτιστη δημόσια τηλεόραση που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν εκπλήσσεται από τη νέα παραληρηματική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Όπως και από το γεγονός ότι το Δ.Σ. της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει, εδώ και τρία χρόνια, μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την Ε.Ρ.Τ. ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
 
Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσει να εξηγήσει στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση, πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές

«Επειδή, όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν θα απολυθεί κανείς από το μόνιμο προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. προκάλεσαν την εύλογη αγανάκτηση όσων τηλεθεατών έχουν απομείνει να παρακολουθούν -έστω και τυχαία στο ζάπινγκ- το όργιο της Συριζαϊκής προπαγάνδας, οφείλουμε μια αυτονόητη διευκρίνιση: 

Στη νέα ακομμάτιστη Ε.Ρ.Τ. που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε ως απάντηση στην επίθεση που είχε εξαπολύσει η ΠΟΣΠΕΡΤ κατά του προέδρου της ΝΔ μετά τη συνάντηση που είχε ο Κυρ. Μητσοτάκης με εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τονίσει ότι όπως και σε όλο το Δημόσιο τομέα έτσι και στην ΕΡΤ, μια κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις αλλά σε αξιοκρατική αξιολόγηση του προσωπικού. 

Μετά τη συνάντηση η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, «έφεραν ξανά στο νού μας τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα».