ΝΔ: Η κυβέρνηση πράττει τα αυτονόητα αναφορικά με τα περιφερειακά αεροδρόμια

ΝΔ: Η κυβέρνηση πράττει τα αυτονόητα αναφορικά με τα περιφερειακά αεροδρόμια

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την υπογραφή της σύμβασης αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Καλωσορίζουμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πραγματικότητα.

Αφού πρώτα εξάντλησαν την πολεμική ρητορική και τις αντιπολιτευτικές κορώνες τους για το πρόγραμμα αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και αφού δεσμεύονταν ότι με κάθε τρόπο θα το σταματήσουν, τώρα έρχονται να το εφαρμόσουν.

Μετά από 10 ολόκληρους μήνες απραξίας, αποφάσισαν επιτέλους να πράξουν τα αυτονόητα. Έστω και καθυστερημένα αντιλαμβάνονται το ορθολογικό και αναγκαίο της προσπάθειας που είχε αναπτυχθεί.

Οι μέχρι πρόσφατα επικριτές της αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, ο Πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας, ο Υπουργός Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζης, ο Υπουργός κ. Γ. Σταθάκης, ο Υπουργός κ. Π. Πολάκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Π. Σκουρλέτης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλ. Φλαμπουράρης, ακόμη και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γ. Δραγασάκης, ας θυμηθούν τις κατά καιρούς δηλώσεις τους και ας εξηγήσουν ποιες είναι τώρα οι θέσεις τους για το θέμα. Αυτοί που μιλούσαν για “ξεπούλημα του πλούτου της χώρας”, ας πουν επιτέλους την αλήθεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ