Το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram.
Α. Λατινοπούλου: Ίδρυσε το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ»

Α. Λατινοπούλου: Ίδρυσε το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ»

Το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες μετά το «διαζύγιό» της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το κόμμα ΠΑΤΡΙ.ΔΑ. η Αφροδίτη Λατινοπούλου γνωστοποίησε ότι ιδρύει πολιτικό κόμμα το οποίο θα ονομάζεται ΠΑΤΡΙΔΑ.

Σε βίντεο που ανέβασε στο instagram η κ. Λατινοπούλου μετά από ένα χείμαρρο 'κατηγορώ' για τα όσα «έχουμε βαρεθεί» να γίνονται, όπως αναφέρει, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, ότι το κόμμα που ιδρύει είναι «για το συμφέρον της Ελλάδας», «για το μέλλον που μας αξίζει... για την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου διαφώνησε με την πρόταση που έκανε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου της «Πατριωτικής Ένωσης» προκειμένου να  συνεργαστούν τα δύο κόμματα στις επόμενες εκλογές.

«Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός» είχε αναφέρει σε ανάρτησή του για την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε ανεβάσει στο Twitter σειρά από ντοκουμέντα για την πρόταση πoυ έκανε το κόμμα του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.