«Δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκε, αλλά σίγουρα χάθηκε στην μετάφραση ο κ. Τσίπρας. Άλλα εννοεί το άρθρο, άλλα κατάλαβε. Άλλωστε το Le Point έχει ξανασχοληθεί μαζί του, όχι τιμητικά», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δημοσιεύοντας το πρωτοσέλιδο του γαλλικού περιοδικού Le Point από το 2015.
Δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκε, αλλά σίγουρα χάθηκε στην μετάφραση ο κ. Τσίπρας. Άλλα εννοεί το άρθρο, άλλα κατάλαβε. Άλλωστε το Le Point έχει ξανασχοληθεί μαζί του, όχι τιμητικά. pic.twitter.com/nSYe5BIP39
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) March 27, 2023
Το πρωτοσέλιδο του Le Point με τίτλο: «Οι τσαρλατάνοι απέναντι στην Ευρώπη -Μια ιστορική μάχη», αναγράφει τα ονόματα: Τσίπρας, Ιγκλέσιας, Μελανσόν, Λε Πεν.
Προηγουμένως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σχολιάσει πρόσφατο άρθρο του Le Point για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση στη Γαλλία λέγοντας ότι «σκεφτόμουν λοιπόν ότι έχω τη "δυστυχία" να με θεωρούν στην Ευρώπη μεταρρυθμιστή και στην Ελλάδα, ένα μεγάλο κομμάτι της αστικής τάξης, ιδίως της διαπλεκόμενης, να με θεωρεί ακραίο πολιτικό ακτιβιστή και όχι μεταρρυθμιστή».