Ερώτηση Γεωργιάδη για τον Λάμπρου και τη σχέση του με το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ερώτηση Γεωργιάδη για τον Λάμπρου και τη σχέση του με το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ερώτηση σχετικά με το ρόλο του Παναγιώτη Λάμπρου στο υπουργείο Δικαιοσύνης, κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, όπως αναφέρει το skai.gr ρωτά τον υπουργό εάν προτίθεται να φέρει στη δημοσιότητα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του τελευταίου ότι ο κ. Λάμπρου δεν είναι πλέον μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Υπουργού, καθώς και για ποιο λόγο η μετακίνησή του ως μέλος μίας ομάδας εργασίας επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό εάν αποδειχτεί η άμισθη σχέση του κ. Λάμπρου με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση ζητεί από τη Δικαιοσύνη και τον εντοπισμό ποινικών ευθυνών, καθώς όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κατείχε κρατικά έγγραφα με διαλόγους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με άτομα που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού για θέματα τρομοκρατίας, κάτι μη επιτρεπόμενο. «Είναι ενημερωτικά δελτία της ΕΥΠ, είναι κρατικά έγγραφα με διαβάθμιση απορρήτου» τόνιζαν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης.