Αρ. Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει κασέτα και να απαντήσουν στις καταγγελίες Κοντονή

Αρ. Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει κασέτα και να απαντήσουν στις καταγγελίες Κοντονή

Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις καταγγελίες ενός εκ των κορυφαίων Υπουργών και στελεχών της κυβέρνησής του, Σταύρου Κοντονή, καλεί σε δήλωσή της η κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Πελώνη υπενθύμισε ότι Ο κ. Κοντονής ήταν Υπουργός της Κυβέρνησης Τσίπρα, όχι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τονίζοντας ότι «αντί  ο ΣΥΡΙΖΑ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσει στα ερωτήματα που προκαλούν οι καταγγελίες ενός εκ των κορυφαίων Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

«Αν είναι όντως αχθοφόρος συμφερόντων, όπως τον καταγγέλλουν οι πρώην σύντροφοί του, θα πρέπει να απολογηθεί αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει αυτό το ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα» πρόσθεσε. 

«Ας αλλάξουν κασέτα λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και ας δώσουν απάντηση, ειδικά όταν τα ερωτήματα είναι μείζονος πολιτικής σημασίας και αγγίζουν θεσμούς της Δημοκρατίας» κατέληξε η κ. Πελώνη.