Αδ. Γεωργιάδης: Αν υπάρξει νέα παράνομη στάση εργασίας θα αναζητήσω λύσεις στον ιδιωτικό τομέα
«Αγλαΐα Κυριακού»

Αδ. Γεωργιάδης: Αν υπάρξει νέα παράνομη στάση εργασίας θα αναζητήσω λύσεις στον ιδιωτικό τομέα

Την αποφασιστικότητά του να αναζητήσει λύσεις στον ιδιωτικό τομέα εάν οι αναισθησιολόγοι στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προκηρύξουν νέα στάση εργασίας, εξέφρασε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας κηρύχθηκε παράνομη η στάση εργασίας τους.

«Ξεκαθαρίζω ότι εκβιασμό της Κυβερνήσεως εν όψει Ευρωεκλογών, στις πλάτες των παιδιών δεν θα ανεχθώ», δηλώνει ο Υπουργός Υγείας και τονίζει πως «το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να καλύψει τα πραγματικά κενά, για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους αποφασίζουν να παρανομούν συστηματικά».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισυνάπτει στην ανάρτησή του και την εν λόγω δικαστική απόφαση που κηρύσσει παράνομη τη στάση εργασίας των αναισθησιολόγων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Δεύτερη συνεχόμενη απόφαση του Δικαστηρίου που κρίνει παράνομη την στάση εργασίας των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ξεκαθαρίζω ότι εκβιασμό της Κυβερνήσεως εν όψει Ευρωεκλογών, στις πλάτες των παιδιών δεν θα ανεχθώ.

Εάν προκηρύξουν και νέα στάση εργασίας γνωρίζοντας ότι παρανομούν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η στάση εργασίας τους τελειώνει αναγκαστικά πριν την έκδοση της Δικαστικής αποφάσεως, θα αναζητήσω λύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Το πώς θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες.

Λυπούμαι πραγματικά που ενώ γνωρίζουν ότι το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να καλύψει τα πραγματικά κενά, για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους αποφασίζουν να παρανομούν συστηματικά».

Διαβάστε Περισσότερα