Τ. Χριστοδουλοπούλου: Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι θέλουν να γίνουν θα στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι θέλουν να γίνουν θα στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση

Του Αλέξανδρου Διαμάντη 

Μια απίστευτη (κι όμως πραγματική) τοποθέτηση έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, καλώντας όλους τους δημοσίους υπάλληλους, αλλά και αυτούς που θέλουν να γίνουν, να στείλουν τη Νέα Δημοκρατία ξανά στην αντιπολίτευση.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι φιλοδοξούν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους», είπε χαρακτηριστικά «παγώνοντας» την Ολομέλεια της Βουλής.

Πιστή, δε, στο αφήγημα της κυβέρνησης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει δώσει ως αρμόδιος υπουργός δείγματα γραφής!

«Μιλάμε σε μια Βουλή που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι τον Αύγουστο δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε να ζούμε στα μνημόνια. Μια αντιπολίτευση που εχθρεύεται τους δημόσιους υπαλλήλους και τους θεωρεί υπερβολικούς για τα δημόσια ταμεία» συνέχισε για να προσθέσει η αντιπολίτευση είναι εχθροί του κράτους και της δημόσιας διοίκησης για να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα. Ο Μητσοτάκης ως αρμόδιος υπουργός έχει δώσει δείγματα γραφής», είπε χαρακτηριστικά.