Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, 17:49

-A +A

Α. Γεωργιάδης για πλειστηριασμούς: Σε άλλα επίπεδα η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, 17:49
Σε άλλα επίπεδα η διαστρέβλωση της πραγματικότητας
-A +A

Απάντηση στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Αυγής» που τον κατηγορεί για «ρεσιτάλ κυνισμού» επειδή καλεί τους δανειολήπτες να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας α΄ κατοικίας, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

«Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει την λήξη της προστασίας Ά κατοικίας την 31η Δεκ 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν την λήξη της 30 Απριλίου 2020», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εν συνεχεία ο υπουργός επανήλθε με δεύτερο tweet υπενθυμίζοντας τις διώξεις κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για τις αντιδράσεις του απέναντι στους πλειστηριασμούς επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κόμμα που ως Κυβέρνηση είχε συλλάβει έως και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του, για τις τότε αντιδράσεις του στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο Σύριζα, εγκαλεί εμένα για αναλγησία! Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δεν εξηγείται αλλιώς!», υπογράμμισε ο υπουργός.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης επαναλαμβάνει το κάλεσμά του προς τους δανειολήπτες: «Για να το πούμε λοιπόν καθαρά. Όσοι πράγματι ενδιαφέρονται για όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, και εγώ ενδιαφέρομαι, πρέπει να προειδοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο να πάει άμεσα να κάνει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πριν την λήξη της στις 30 Απριλίου».


 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα