Σ. Βούλτεψη: Τρέχουν οι Συριζαίοι για να πάρει η Κουντουρά έδρα

Σ. Βούλτεψη: Τρέχουν οι Συριζαίοι για να πάρει η Κουντουρά έδρα

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη στη Βουλή, σχετικά με την τροπολογία Κουντουρά. Όπως σχολίασε οι Συριζαίοι θα τρέχουν στις περιφέρειες τους για να εκλέξουν την Κουντουρά, ενώ οι ίδιοι θα μείνουν εκτός Βουλής!

«Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ' ότι κατάλαβα, όλα για τους ξενιστές», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξηγώντας τι εννοεί με τον όρο ξενιστές.

«Οι ξενιστές είναι οι οργανισμοί φυτικοί ή ζωικοί στο εσωτερικό του οποίου ζεις ένας άλλος οργανισμός που τρέφεται από αυτόν», είπε και πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι  «η επιτομή ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους που ήρθαν και σας στήριξαν για συμφωνία Πρεσπών»!

Ουσιαστικά κατηγόρησε την κ. Κουντουρά ότι αντάλλαξε την θέση της για τη Συμφωνία των Πρεσπών με την υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή.

Μετά την Σοφία Βούλτεψη τον λόγο πήρε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία με το γνωστό της ύφος υποστήριξε ότι η βουλευτής της ΝΔ, «έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα». Δίχως να μιλήσει για την ουσία των όσων είπε η βουλευτής της ΝΔ την κάλεσε  να γραφτεί στο Εθνικό Θέατρο».

Όταν, δε, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης την κάλεσε να πάρει πίσω αυτά που είπε εκείνη είπε: «Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού κόντεψα να κλάψω. Το εθνικό θέατρο την περιμένει»!

Φωτογραφία intime news