Πολάκης κατά Βασιλακόπουλου για εμβολιασμούς και προνόμια

Πολάκης κατά Βασιλακόπουλου για εμβολιασμούς και προνόμια

Ρατσισμός είναι κατά τον Παύλο Πολάκη τυχόν προνόμια στους εμβολιασμένους, όπως προκύπτει από επίθεση που εξαπέλυσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατά του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας,  Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

Ο τελευταίος είχε προ ημερών ζητήσει την ανάγκη να δοθούν προνόμια στους εμβολιασμένους το προσεχές διάστημα, επισημαίνοντας ότι για όσους μπορούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν το κάνουν, θα πρέπει να τους επιβάλλονται ποινές.

«Το μεγάλο υγειονομικό στοίχημα είναι τι θα γίνει Ιούνιο και Ιούλιο με τα εμβόλια. Από το 50% της εμβολιαστικής κάλυψης πρέπει να φτάσουμε στο 70% ή στο 80% δηλαδή να πείσουμε όσους δεν είναι σίγουροι, που μάλλον δεν θέλουν. Χρειάζονται συγκεκριμένα προνόμια για τους εμβολιασμένους, όπως η μη χρήση μοριακού τεστ σε ταξίδι, μιλάμε για το καλοκαίρι, ή η μη χρήση μάσκας. Όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι παρ' ότι μπορούσαν και βρεθούν να μην φορούν μάσκα «παίζοντας» το εμβολιασμένοι να πληρώνουν πολύ μεγάλο πρόστιμο», είχε αναφέρει προ ημερών ο κ. Βασιλακόπουλος. 

Χρησιμοποιώντας το γνωστό του ύφος, ο Π. Πολάκης επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Βασιλακόπουλο, αποκαλώντας ρατσιστικούς τους ισχυρισμούς του και ενώ προ ημερών είχε προηγηθεί αντίστοιχη επίθεση κατά των επιστημόνων που αποτελούν την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!

ΑΚΟΥ Βασιλακόπουλε ,Δαπιτακο της φουρνιάς του 84!

ΜΠΟΡΕΙ το γλύψιμο στο Ρούσσο (και η εργασιορυπανση με τους αναπνευστικούς μύες)να σε έκανε καθηγητή του ΕΚΠΑ ...

ΟΜΩΣ

-επειδή σε αυτή τη -μικρή-χώρα ΟΛΟΙ γνωριζόμαστε

-επειδή άρρωστο βαρειά ΔΕΝ έχεις δει

-επειδή η υπερέκθεση στα ΜΜΕ δεν αυξάνει την αξία σου ως πνευμονολόγο..

ΠΑΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ !!!!

ΥΓ1 Αλήθεια εσυ που επέμενες για τους πανάκριβους νευροδιεγέρτες για την ενίσχυση των αναπνευστικών μυών,για τις θεραπείες μονοκλωνικων αντισωμάτων για τον COVID ,γιατί δεν έχεις μιλήσει καθόλου;;;;

ΥΓ2.Μην απαντήσεις στο πρώτο ,απλά ΜΑΖΕΨΟΥ!!!

Η ανταπάντηση θα είναι ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ !!!»