8ος χρόνος, ημέρα 2475η
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

ΠΑΣΟΚ: Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις

ΠΑΣΟΚ: Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις
Eurokinissi

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του καλεί την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ζητά παράλληλα από τους αρμόδιους Υπουργούς, κ. Κοντολέων και τον νέο Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια, καθώς «ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια».

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών» τονίζει στην εν λόγω ανακοίνωση, συμπληρώνοντας ότι «ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους».

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη. Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του πως δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ