Ο Π. Πολάκης απειλεί εκ νέου και δίνει τρεις μέρες διορία στον Γ. Στουρνάρα

Ο Π. Πολάκης απειλεί εκ νέου και δίνει τρεις μέρες διορία στον Γ. Στουρνάρα

Διαστάσεις λαμβάνει το θέμα του δανείου που έλαβε ο Παύλος Πολάκης, ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank, μετά και την ηχογράφηση της τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον Γιάννη Στουρνάρα, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να συνεχίζει την επίθεση προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και να του δίνει διορία τρεις μέρες. 

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει τόσο με τα δάνεια που πήρε από την Attica Bank όσο και με την ηχογράφηση της συνομιλίας και έχοντας την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Μαξίμου, ο Π. Πολάκης επανέρχεται με νέα του ανάρτηση τα ξημερώματα, απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα με τη φράση «κύριε Αρχιτραπεζιτα» και δίνοντάς του τρεις ημέρες να ελέγξει τα δάνεια που του είπε στο τηλέφωνο, αλλιώς «θα'' ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά». 

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, ο Παύλος Πολάκης εχθές δημοσιοποίησε τον διάλογο που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή τον έλεγχο που έγινε με το δάνειό του από την Attica Bank, όπου μάλιστα εμφανίζεται να τον προειδοποιεί πως αν δεν ελέγξει τις υποθέσεις που θέλει θα πάει στην Τράπεζα της Ελλάδας ο ίδιος...

Είχε προηγηθεί ανάρτησή του στην οποία αναφερόταν στον κ. Στουρνάρα με το γνωστό του ύφος λέγοντάς του ότι «έχεις άγχος.. είναι ολοφάνερο» και σημειώνοντας ειρωνικά «έτσι σε θέλω, ευαίσθητο και με γρήγορα αντανακλαστικά».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης άφησε υπονοούμενα κατά του διοικητή της ΤτΕ για άλλες υποθέσεις, ενώ κατέληξε με αιχμές και κατά του CEO της Attica Bank, Θεόδωρου Πανταλάκη, τον οποίο αναφέρει ως «υπόδικο για όσα έκανε στην Αγροτική τράπεζα».

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για απερίγραπτη «κατάντια» στην οποία οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα.

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη-Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους».

Διαβάστε ακόμα:

- «Σύμφωνο» με την πρακτική της Attica το δάνειο Πολάκη – Αναπάντητα ερωτήματα