Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, 23:50

-A +A

Ο Π. Καμμένος διαψεύδει ότι αποχωρεί από την πολιτική

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, 23:50
Ο Π. Καμμένος διαψεύδει ότι αποχωρεί από την πολιτική
-A +A

Δια του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα περί αποχώρησης από την πολίτικη τα οποία ο ίδιος είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο Αθήνα που είχε οργανώσει το ΓΕΕΘΑ. 

«Είμαι ένα από τους πιο μεγάλους σε ηλικία υπουργούς Άμυνας στην Ευρώπη και δεν γνωρίζω εάν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον, για αυτό και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας», είχε δηλώσει ο κ. Καμμένος.

«Είναι παντελώς ανυπόστατες και επιεικώς γελοίες οι φήμες που διακινούνται από ορισμένους κύκλους για έξοδο του Πάνου Καμμένου από τον πολιτικό στίβο», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δυστυχώς γι'' αυτούς τους κύκλους, που κρύβονται στο σκοτάδι του παρασκηνίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να είναι και θα παραμείνει ενεργός, μάχιμος και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Έλληνες πολίτες» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, καταλήγοντας «οι διακινητές των ψευδών ειδήσεων εκφράζουν απλώς και μόνο τον διακαή τους πόθο, με την απατηλή προσδοκία να γλυτώσουν από την αποκάλυψη των ευθυνών τους και να μην έχουν τον Πάνο Καμμένο απέναντί τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

 

-A +A
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα