Ο κατήφορος του Nίκου Φίλη

Ο κατήφορος του Nίκου Φίλη

Μπορεί εύκολα ο κ. Τσίπρας στην σημερινή συζήτηση στη Βουλή να κάνει την έκπληξη και να αποκηρύξει τα τρολ του διαδικτύου και τις «γραφίδες» που φτιάχνουν και διοχετεύουν το ρυπαρό περιεχόμενο με τις σταλινικά κομμένες φωτογραφίες και τα δηλητηριώδη υπονοούμενα και εμφανίζουν τη ΝΔ ως «κόμμα παιδεραστών».

Αλλά πόσο εύκολα μπορεί να αποκηρύξει πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος χονδροειδώς επιχειρεί τώρα να δώσει ταξικό πρόσημο σε ένα ειδεχθές έγκλημα;  

«Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορία κακοποίησης σεξουαλικής ανήλικων παιδιών από ένα σύστημα ελίτ, γιατί ο φερόμενος για αυτά τα εγκλήματα δράστης, ο κ. Λιγνάδης, και με την ιδιότητά του ως διευθυντής του Εθνικού αλλά και νωρίτερα με την πολιτική του παρουσία, συμμετέχει σε αυτή την ελίτ», διαπίστωσε ο κ. Νίκος Φίλης μιλώντας στον Real Fm.

Η «ελίτ», κατά την λογική και το επιχείρημα που επέλεξε ο Νίκος Φίλης να εισφέρει στον δημόσιο διάλογο, επιδίδεται συλλογικά και συνολικά σε σεξουαλική κακοποίηση, βιασμούς παιδιών και άλλα αντίστοιχα ειδεχθή εγκλήματα.

Πόσο απέχει η συλλογιστική του από το επιχείρημα περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων» που χρησιμοποίησε ο συνήγορος Αλ. Κούγιας και εξόργισε τον… προοδευτικό κ.Φίλη.

Οι «επαγγελματίες βιαστές της ελίτ» που σέρβιρε ο κ. Φίλης, είναι το επόμενο σκαλοπάτι της πολιτικής χυδαιότητας. Με ταξικό μανδύα η αριστερά του διχασμού, ενδύει εκ νέου την στρατολόγηση ανθρώπων με ουσιαστικά προβλήματα επιβίωσης, στη «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ να λύσει το βασικό πολιτικό του πρόβλημα: Να αποκτήσει ξανά προοπτική εξουσίας. Σε αυτό το σημείο θα επιστρέψει πιθανότερα όχι από το ρυπαρό πεζοδρόμιο αλλά από την καθαρή οδό, της πολιτικής.