ΝΔ για Ν. Παππά: Είναι υπόλογος, όχι κατήγορος

ΝΔ για Ν. Παππά: Είναι υπόλογος, όχι κατήγορος

Σύντομα ο κ. Παππάς θα καταλάβει πως δεν είναι κατήγορος, αλλά υπόλογος, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζαχαράκη, υπενθυμίζοντας στον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ τα ερωτήματα που έχει αφήσει αναπάντητα όσον αφορά τις σχέσεις του με τους κ.κ. Αρτεμίου και Πετσίτη.

«Για ποιον ακριβώς λόγο συνταξίδεψε στη Βενεζουέλα με τον ειδικό των offshore Αρτέμη Αρτεμίου;» διερωτήθηκε η κα Ζαχαράκη για να προσθέσει: «Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα παράνομα χρήματα που έστειλε ο Αρτεμίου στον Πετσίτη;»

«Μέχρι να απαντήσει ο κ. Παππάς», πρόσθεσε η κα Ζαχαράκη, «ας ενημερώσει τον κ. Τζανακόπουλο, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδόξως δεν έδειξε να γνωρίζει τις σχέσεις του με τα σκοτεινά αυτά πρόσωπα».

Σημειώνεται πως ο κ. Παππάς απαντώντας για την υπόθεση Πετσίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Open επιχείρησε να κλείσει βιαστικά το θέμα για τον παλιό του συμμαθητή, ο οποίος ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015. Ανέφερε πως το ζήτημα συζητήθηκε με τον κ. Τσίπρα «αναλυτικά όπως και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και προχωράμε παρακάτω».

Διαβάστε ακόμα:

- Ανύπαρκτο σκάνδαλο η υπόθεση Παππά – Πετσίτη για το Μαξίμου