Ν. Παππάς για Μ. Πετσίτη: Θα μπορούσε να έχει υπουργική θέση

Ν. Παππάς για Μ. Πετσίτη: Θα μπορούσε να έχει υπουργική θέση

Θα μπορούσε να έχει υπουργική θέση αλλά πήρε άλλο δρόμο δήλωσε για τον Μανώλη Πετσίτη ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, δείχνοντας πως δεν ήταν απλός βοηθός ή εθελοντής στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα χαρακτήρισε «κουτσομπολιό» τις καταγγελίες του εφοπλιστή Β. Μαρινάκη χωρίς όμως να διαψεύσει την αναφορά στον Χρ. Καλογρίτσα και τη διαμεσολάβηση για να του δοθεί δάνειο προκειμένου να αγοράσει τηλεοπτική άδεια.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη στην ΕΡΤ ανέφερε σχετικά με την υπόθεση του Μ. Πετσίτη ότι «δεν έχω αρνηθεί ότι τον ήξερα», προσθέτοντας πως «ήταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές».

«Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει υπουργική θέση που ποτέ δεν πήρε», τόνισε, δείχνοντας ότι όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την παρουσία του Μ. Πετσίτη στο περιβάλλον της Κουμουνδούρου και αργότερα του Μεγάρου Μαξίμου δεν είχε σχέση με «βοηθητικές» ή «εθελοντικές» εργασίες κατά την προεκλογική περίοδο.

Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά του υπουργού σύμφωνα με την οποία η υπόθεση Πετσίτη δεν αφορά δημόσιο χρήμα. «Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση που δεν αφορά δημόσιο χρήμα» καταλήγοντας ότι υπάρχει και μια έρευνα η οποία είναι σε εξέλιξη».

Καταγγελίες Β. Μαρινάκη

Χωρίς να διαψεύσει τα όσα δήλωσε ο εφοπλιστής Β. Μαρινάκης σχετικά με την πρότασή του να δανειοδοτήσει τον Χρ. Καλογρίτσα προκειμένου να λάβει τηλεοπτική άδεια ο Νίκος Παππάς υποστήριξε πως «το τελευταίο του καταφύγιο είναι το κουτσομπολιό».

Κινούμενος στη γραμμή Τσίπρα χαρακτήρισε υπόδικο τον Β. Μαρινάκη τόνισε ότι «δικαιούται να λέει όποια ανακρίβεια θέλει» διότι κατά την άποψή του «Είναι ένας υπόδικος».

Στήριξη σε Πολάκη

Τέλος ο Ν. Παππάς έσπευσε να στηρίξει και τον Παύλο Πολάκη υιοθετώντας το αφήγημα περί κατάργησης της στήριξης των ατόμων με αναπηρία από τη ΝΔ. Μάλιστα δήλωσε ότι από την ανάρτηση του Στ. Κυμπουρόπουλου προκύπτει θέμα σχετικά με τη στάση της ΝΔ τη στιγμή που σε κανένα σημείο δεν έχει γραφτεί οτιδήποτε σχετικό από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή.