Ν. Ανδρουλάκης: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έκανε λάθος χειρισμούς

Ν. Ανδρουλάκης: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έκανε λάθος χειρισμούς

Επίθεση στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, λίγες ημέρες μετά την απόφασή της να θέσει ουσιαστικά εκτός κόμματος τον Ευάγγελο Βενιζέλος. Μιλώντας στην εκπομπή αντιθέσεις στο action 24, αφού ξεκαθάρισε ότι είναι στεναχωρημένος από τις εξελίξεις των δύο τελευταίων ημερών, μίλησε για λάθος χειρισμούς εκ μέρους της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι… περιμένει την επόμενη των εκλογών για να αξιολογηθεί το αποτέλεσμα που θα φέρει η κυρία Γεννηματά: «Νίκη για μένα στις εθνικές εκλογές είναι να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εγώ θα προσπαθήσω να βελτιώσω τους όρους του αγώνα αυτού τις επόμενες εβδομάδες όπως και όπου μπορώ. Κλείνει για μένα αυτή η ιστορία, θα συζητήσουμε γι' αυτό όταν θα αξιολογηθούν όλες αυτές οι αποφάσεις σε ένα δεύτερο χρόνο. Η προτεραιότητα τώρα είναι στις 7 Ιουλίου η παράταξη να έχει σοβαρή παρουσία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα».

Επανερχόμενος, πάντως, στην υπόθεση του Ε. Βενιζέλου υπογράμμισε ότι αντί να να συζητάμε το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και το πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα το καρπωθεί μόνη της αλλά να συζητάμε τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, «πάει να πει ότι έγιναν λάθος χειρισμοί».

Τέλος απάντησε στη Φώφη Γεννηματά για την φράση της στη συνέντευξη της στον Alpha ότι ο ίδιος είναι ευρωβουλευτής και να κοιτάξει να κάνει τη δουλειά του. «Φυσικά θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να δίνω τη μάχη μου στην ευρωβουλή και αν την έκανα καλά ή όχι το αξιολόγησαν πριν μία εβδομάδα οι πολίτες, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δίνοντας μου το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων στο πρόσωπό μου. Με τίμησαν και θα τους τιμήσω και εγώ συνεχίζοντας να κάνω καλά το έργο μου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν αγωνιώ ως απλό μέλος του κόμματος για το ότι αυτή η παράταξη έχει μια μεγάλη ιστορία και πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία της όχι περιόδους της ιστορίας της αλλά το σύνολο της ιστορία της», είπε.