Κυβερνητικές πηγές: Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

Κυβερνητικές πηγές: Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

Για παλινωδίες κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητικοί κύκλοι, με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την απαγόρευση των πανηγυριών. 

Ειδικότερα, πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία και στη συνέχεια γιατί ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες. Όπως προσθέτουν, ο κ. Τσίπρας στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών, ενώ αυτή την εβδομάδα «καταγγέλλουν» γιατί προσέχουμε στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγουμε με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις.

Καταλήγοντας δε, στην κυβέρνηση τονίζουν χαρακτηριστικά ότι «η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται».

Νωρίτερα σήμερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια», κάνοντας λόγο για «αλαλούμ».