8ος χρόνος, ημέρα 2435η
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται πολιτική «ψυχοθεραπεία»

Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται πολιτική «ψυχοθεραπεία»

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Πολιτική «ψυχοθεραπεία»… συνέστησε ο Υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίζεται αντίθετη στην κύρωση συμβάσεων υδρογονανθράκων, την οποία η ίδια εισηγήθηκε προς των εκλογών.

«Σήμερα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, μας είπατε τελείως διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω να τα χαρακτηρίσω. Μπορούν να βάλουν οι Έλληνες πολίτες όποιο τίτλο θέλουν στις τοποθετήσεις σας. Έχουμε δει κυβιστήσεις, έχουμε δει αλλαγές θέσεων από διάφορους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τόσο σύντομη, όμως, και εντυπωσιακή πολιτική κυβίστηση ομολογώ ότι δεν θυμάμαι», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Φτάσαμε ο ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει τις δικές του συμβάσεις, που υπέγραψε δέκα μέρες πριν από τις εκλογές σε πανηγυρική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία του ίδιου, του τότε Πρωθυπουργού και ομιλητή τον ίδιο τον κ. Τσίπρα! Είναι κάτι για να το θυμόμαστε. Η ζωή είναι το καλύτερο κινηματογραφικό σενάριο. Πάντοτε υπάρχουν εκπλήξεις, έτσι ώστε στη ζωή μας να προχωράμε μπροστά χωρίς να πλήττουμε», προσέθεσε ο Υπουργός Ενέργειας και τους κάλεσε να κάνουν πολιτική ψυχοθεραπεία.

«Βρείτε τα με τους εαυτούς σας. Νομίζω ότι χρειάζεται μια κάποιου είδους πολιτική ψυχοθεραπεία σε σχέση με τις τοποθετήσεις σας. Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δηλώνω εμβρόντητος. Δεν μου έχει ξανασυμβεί από το 2007 και μετά, που είμαι Βουλευτής της Βουλής των Ελλήνων», είπε με νόημα.