Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, 19:24

-A +A

Κ. Χατζηδάκης για τον μποναμά Τσίπρα: «Μας υποχρέωσες μα δεν μας είπες πόσο μας χρέωσες…»

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, 19:24
Κ. Χατζηδάκης για τον μποναμά Τσίπρα: «Μας υποχρέωσες μα δεν μας είπες πόσο μας χρέωσες…»
-A +A

Του Αλέξανδρου Διαμάντη 

Τον Στράτο Διονυσίου επικαλέστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, για να απαντήσει στην κυβέρνηση σχετικά με τις νέες παροχές του Αλέξη Τσίπρα.

Αφού υπενθύμισε ότι το υπερπλεόνασμα προέρχεται από αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών Δημοσίου προς τρίτους και από την υπερφορολόγηση 1.000.000 πολιτών, χρησιμοποίησε έναν στίχο ενός τραγουδιού. «Άρα μην κουραζόμαστε την απάντηση την έχει δώσει πριν χρόνια ο Στράτος Διονυσίου σε σχέση με τους  μποναμάδες και την γενναιοδωρία σας «μας υποχρέωσες, μας υποχρέωσες, μας δεν μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες», είπε με έμφαση.

Νωρίτερα, πάντως, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο από τα Μνημόνια ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν σκληρές δεσμεύσεις έως και το 2060 και παράλληλα επισήμανε ότι την ώρα που τα κράτη μέλη της Ε.Ε. έχουν πολιτικές κοινωνικών μεταβιβάσεων στη μείωση φτώχειας κατά 32%, το ποσοστό στην Ελλάδα είναι μόλις 15,8% - «Δηλαδή τα λεφτά που υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για τους φτωχούς δεν πάνε στους φτωχούς», συμπέρανε.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα