Η ΟΝΝΕΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Η ΟΝΝΕΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της ΝΔ εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ. «Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θέσει τους νέους στο επίκεντρο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών», τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση. 

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ: 

«Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θέσει τους νέους στο επίκεντρο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, κάνοντάς τους πρωταγωνιστές σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο καλούμαστε να διαδραματίσουμε και στις εσωτερικές διαδικασίες του πολιτικού φορέα μας, συμμετέχοντας ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε. θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των 1.000 συνέδρων από τις Οργανώσεις Εκλογικών Περιφερειών, που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια του κόμματος.

Υποψηφιότητες για τα ανωτέρω υποβάλλονται από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΝΔ. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή να ανανεώσετε την κάρτα μέλους σας έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Και σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε πρωταγωνιστές!

Για εγγραφή: https://members.nd.gr/registration
Για ανανέωση κάρτα μέλους: https://members.nd.gr/subscription-renew
Για αίτημα συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας: https://ekloges.nd.gr/aithma-summetoxhs-mesw-hlektronikhs-pshfoforias/ 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία: https://ekloges.nd.gr»