Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, 17:18

-A +A

Γ. Κουμουτσάκος προς Τουρκία: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, 17:18
Γ. Κουμουτσάκος προς Τουρκία: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή
-A +A

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα ότι καμιά αμφισβήτηση δεν θά γίνει ανεκτή έστειλε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ. Παράλληλα ο Γ. Κουμουτσάκος τονίζει ότι κάθε κάθε φορά που συναντάται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται.

«Η απαράδεκτη τουρκική παραβατικότητα εντείνεται και ποσοτικά και ποιοτικά. Το επιβεβαιώνουν τα ίδια τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ. Η Τουρκία εξελίσσεται σε πηγή αστάθειας και έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο τομεάρχης Εξωτρεικών της ΝΔ σημειώνει επίσης ότι η Κυβέρνηση από την πλευρά της, μόλις προ δύο μηνών, μετά τη συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν εξέπεμπε αισιόδοξες εκτιμήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τους διαύλους επικοινωνίας.

«Επιβεβαιώνεται δυστυχώς ότι κάθε φορά που συναντάται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται αντί να βελτιώνονται. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός είτε παραπλανάται είτε παραπλανεί σκοπίμως τους πολίτες.

Απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή. O σεβασμός του διεθνούς δίκαιου είναι αδιαπραγμάτευτος για την Ελλάδα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα