Επιμένει στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα ο Πολάκης - Νέα ανάρτηση για «χίτες» και «δοσίλογους»

Επιμένει στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα ο Πολάκης - Νέα ανάρτηση για «χίτες» και «δοσίλογους»
Eurokinissi

Επιμένει στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα ο Παύλος Πολάκης καθώς με νέα ανάρτησή αναφέρεται σε «χίτες», «δοσίλογους» και  που «κατέλαβαν την εξουσία με τη βοήθεια των πυροβόλων των Εγγλέζων», μπλέκοντας μάλιστα τις εξελίξεις στα ελληνοτουρικά με τη στάση των «Γερμανών κατακτητών». 

Στην ανάρτησή του στο Facebook o πρώην αναπληρωτής Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει εμφυλιοπολεμικές κορώνες, ισχυριζόμενος ότι ορισμένοι εντός ΝΔ μεγάλωσαν έχοντας στο σπίτι τους φωτογραφίες με χίτες και δωσίλογους.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει τα εξής:

«Απάντησε η ΝΔ στην ανάρτηση που έκανα με τους μαυροσκουφηδες ...(φωτό 1)

Λοιπόν ακούστε «αριστοαχρηστοι»:

Οι μαυροσκουφηδες δεν σχετίζονται με τον εμφύλιο, αλλά με την Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών, την οποία πρέπει να θυμάται ο λαός μας, κυρίως τώρα με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικα και τη στάση της Γερμανίας και της κυβέρνησης.

Αλλά από που να μάθουν ιστορία οι άριστοι της ΝΔ, από τη Γιάννα Αγγελόπουλου???

Επίσης παρατηρησα πως λεξεις όπως Τιμιότητα ,Γνώση κλπ δεν τις σχολιάσατε καθόλου ,γιατί μάλλον ακόμα ψάχνετε τη σημασία τους........

Πάρτε και άλλες δυο φωτό για τους μαυροσκούφηδες,έτσι για να μαθαίνετε ιστορία.......γιατί στα σπίτια αρκετών από εσας που ειστε στη ΝΔ ,μεγάλωσατε με φωτογραφίες από χιτες , δοσίλογους και βασιλιάδες στους τοίχους ..(που όντως κατέλαβαν την εξουσία με τη βοήθεια των πυροβόλων των Εγγλέζων ,ενώ στην αντίσταση ήταν εξαφανισμένοι)».|