Ένταση στη Βουλή για την τηλεργασία

Ένταση στη Βουλή για την τηλεργασία

Ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή με τον Γιάννη Βρούτση και τον Γιάννη Ραγκούση να «μάχονται» για την τροπολογία που αφορά την υποχρεωτική τηλεργασία στο 40% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην Αττική.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για αποσπασματική νομοθέτηση και κατηγορώντας τον αρμόδιο Υπουργό ότι δεν προχωρά στην προστασία των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Αλλά όταν δεν έχεις στο μυαλό σου τους πολλούς αλλά τους λίγους κι εκλεκτούς φέρνεις αυτά εδώ», υποστήριξε ο κ. Ραγκούσης για να του απαντήσει αμέσως μετά ο Υπουργός Εργασίας.

Αφενός υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψήφισε την τροπολογία για την επιδότηση 100.000 θέσεων εργασία και αφετέρου υπογράμμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει ανευθυνη και δίχως να έχει καμία σοβαρότητα. «Σκιαμαχούν στον ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση όχι επί της ουσίας των νομοθετημάτων που εισηγείται αλλά επί της διαδικασίας που ακολουθεί.

Ο κ. Ραγκούσης δεν μπόρεσε να αποσαφηνίσει γιατί διαμαρτύρεται ο ίδιος και το κόμμα του», είπε και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας, απαντώντας με τη σειρά του στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.