Πανπελοποννησιακό αγροτικό συλλαλητήριο

Πανπελοποννησιακό αγροτικό συλλαλητήριο

Με συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Καλαμακίου, για 10 λεπτά, ολοκληρώθηκε η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση των αγροτοκτηνοτρόφων της ΠΑΣΥ απ'' όλη την Πελοπόννησο.

Οι αγρότες νωρίτερα σήκωσαν τις μπάρες σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας στα διόδια, για να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν τα αυτοκίνητα και σε δηλώσεις τους υπογράμμισαν ότι η φοροεπίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση, αν δεν ανακοπεί θα τους αφανίσει.

Το μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ και της πανελλαδικής των μπλόκων, Δημήτρης Κολοβός, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι η σημερινή μαζική συμμετοχή είναι σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και τόνισε πως «οι μικρομεσαίοι αγρότες της Πελοποννήσου, αντιστέκονται στην κοινή αγροτική πολιτική και στη φοροληστεία που κάνει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι αποχώρησαν με λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα και σημείωσαν ότι αρχές Δεκεμβρίου σε σύσκεψη των μπλόκων στην Λάρισα θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις τους.