Το εντυπωσιακό anime της Stoiximan για τον… Luffy Τεντόγλου! (VIDEO)

Το εντυπωσιακό anime της Stoiximan για τον… Luffy Τεντόγλου! (VIDEO)

Η κίνηση που έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου στην παρουσίαση πριν τον τελικό στο Τόκιο, τώρα με το πολύτιμο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος. Δείτε το βίντεο!

Μίλτος Τεντόγλου και Stoiximan συνεχίζουν μαζί έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024! Μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2017 με πρώτο στόχο το Τόκιο, εκεί που ο 23χρονος άλτης τρέλανε τον κόσμο κατακτώντας το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο!

Εκεί όπου ο… Monkey D. Luffy, ο ήρωας από το anime One Piece, έφερε γούρι στον Μίλτο που επέλεξε την χαρακτηριστική κίνηση του Luffy στην παρουσίαση του τελικού του μήκος, λίγο πριν πετάξει στην πρώτη θέση.

Και η Stoiximan, για να γιορτάσει το Χρυσό και την επέκταση της συνεργασίας με τον Τεντόγλου, ετοίμασε ένα εντυπωσιακό video όπου μετατρέπει τον Μίλτο σε anime, κάνοντας ξανά την κίνηση του Luffy.

Αλλά αυτή τη φορά με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος!

Δείτε το video

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν μέλος της Stoiximan Tokyo Team που εκπροσωπήθηκε στους Αγώνες με 12 αθλητές συν την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Και παραμένει στην Stoiximan και στην ομάδα που ετοιμάζεται για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Μια ομάδα που έχει στις τάξεις της τους επίσης Ολυμπιονίκες του Τόκιο, Λευτέρη Πετρούνια, Στέφανο Ντούσκο και την Εθνική Πόλο, τους Ολυμπιονίκες του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη και Άννα Κορακάκη, αλλά και παιδιά που ετοιμάζονται να γράψουν τη δική τους ιστορία!

Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και μέρος του DNA του Brand Stoiximan, η οποία συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που επιμένουν παρά τις αντιξοότητες να κατακτούν κορυφές, αναδεικνύοντας αυτό που πρεσβεύουν καλύτερα: την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την ίδια την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο iroes.gr